Škola všemi smysly: Učitelský únik do fantazie

Sametová osvěžující káva v "učitelské kavárně", kreativní dílny plné zábavy a relaxace ve stylu "školního výletu" do okolní přírody. Tento únik zvaný "Škola všemi smysly" nabízí paním učitelkám zážitky plné nostalgie, kreativity a odpočinku od školního prostředí.

1 noc Strava: Plná penzeNástupní dny: kdykoliv

Obsah pobytu

  1. Třídní schůzka s koktejly:
    • Zábavná třídní schůzka, kde místo klasických rodičů budou na řadě koktejly s školní tematikou. Například "Růžová poznámka" (vodka s malinovým sirupem a šťávou z citronu), "Výlet do školního dvora" (gin s bylinkovým sirupem a tonikem) a mnoho dalších skvělých drinků.
  2. Tvořivá hodina pro dospělé:
    • Workshopy, kde si budete moci vyzkoušet různé tvůrčí aktivity, jako je malba, keramika, nebo třeba výroba šperků. Každá paní učitelka si vyrobí něco, co si odnese domů jako vzpomínku na pobyt.
  3. Oběd ve školní jídelně:
    • Oběd v jídelně ve stylu školního oběda s výběrem z klasických školních pokrmů - špagety s omáčkou" a hovězí poctivka s hnědou omáčkou a knedlíkem, pro vegetariány buchtičky s krémem
  4. Volná vyučovací hodina:
    • Volný čas na relaxaci nebo prozkoumání okolí. Můžete si vybrat, zda zůstanete v ubytování a využijete wellness centrum, nebo se vydat na průzkum okolí, třeba do blízkého lesa či na výlet do města.
  5. Vyznamenání za skvělou práci:
    • Každá paní učitelka obdrží "vyznamenání" za svou skvělou práci v podobě malého dárku (Lahodná čokoláda ve tvaru pravítka s nápisem "Díky za výuku s láskou")
  6. Večeře ve školní jídelně
    • Večeře v podobě moderní školní jídelny, kde budou podávány školní pokrmy moderní gastronomie - Mix pečených stehýnek s teplou zeleninou, máslové brambory a salátkem fantazie - Medailonky z vepřové panenky s houbovou omáčkou, těstoviny - dýňová polévka
Sezóny
Ceník
Objednávka
01. 02. 2024 - 31. 08. 2024

od 277 Kč / za osobu